Olof Palmes Allé 11, 8200 Aarhus Nord
Tlf.: 20 20 76 87
stch@FO-Aarhus.dk

Kontakt og rundvisninger

Kontaktpersoner

Kontaktperson til huset og vedr. forplejning til møder og arrangementer:
Heidi Overgaard
Tlf. 20 55 34 24
Mail: heov@fo-aarhus.dk

Skejby Rangers:
Stig Christensen
Tlf.: 20 20 76 87
stch@fo-aarhus.dk

vedr. leje af fuldtidslokaler og fremvisninger af dem:
Torben Dreier
Tlf.: 87 46 45 31 eller mobil 22 20 49 55
td@fo-aarhus.dk
Torben tager også meget gerne imod gode idéer til aktiviteter og arrangementer, som kan foregå i eller tage udgangspunkt fra Kulturhus Bunkeren.

Selvbetjening til ad-hoc-booking af lokaler: FO-Aarhus (halbooking.dk)

Rundvisninger og foredrag om bygningen

Bygningen og dens nuværende anvendelse og drømme for det kommende fællesskabshus (gratis):
Kontakt: Torben Dreier, tlf. 22 20 49 55 og mail: td@fo-aarhus.dk

Bygningen og dens tidligere anvendelse og historie som Journalisthøjskole v/journalist Flemming Krogh.
Flemming tilbyder følgende foredrag om Kulturhus Bunkeren (pris kr. 2.025,90). Foredraget bookes gennem FO-Aarhus: Marianne Rosell, tlf. 87 45 46 00 og mail mro@fo-aarhus.dk.

  • Kulturhus Bunkeren – En overset arkitektonisk perle i nordbyenNu kan du komme med på en rundvisning i Kulturhus Bunkeren, som er en del af den nedlagte journalisthøjskole. Fotojournalist Flemming Krogh, som selv blev uddannet i den karakteristiske bygning, tager os med rundt i de specielle rammer.Vi skal opleve Frøberts Auditorium og nyde et gigantisk kunstværk, der pryder rummet, hvor journalister og fotografer tilbragte mange timer ved skrivepultene. Rundturen omfatter også den højloftede kantine med de sjove farver, husets brede gange med trappeforløb, der følger det naturlige terræn og ikke mindst Kurt Strands Bar, med de genkendelige portrætter af journalister og studieværter. Måske kan du gætte alle navnene?Flemming Krogh blev uddannet som fotojournalist fra Danmark Journalisthøjskole i 2001. Han har drevet sin egen virksomhed som freelance fotograf, været ansat på gratisavisen Urban og været ansat som fotojournalist på Århus Stiftstidende igennem mange år, hvor han har dækket stofområder som motion/livsstil og kunst og kultur herunder rytmisk musik, hvor han har dækket musikfestivaler i det østjyske i mange år.

Museum Ovartaci:
Henvendelse direkte til museet: Rundvisninger (ovartaci.dk)