Olof Palmes Allé 11, 8200 Aarhus Nord
Tlf.: 20 20 76 87
stch@FO-Aarhus.dk

Dialogmøde om Ældrereformen

Center for Pårørendesamarbejde inviterer sammen med rådmand Christian Budde til dialog om ældrereformen.

Regeringen har præsenteret en ældrereform med fokus på mere selvbestemmelse for den ældre og peger på, at det skal foregå med støtte fra pårørende. Det åbner for en række spørgsmål og for at gøre os klogere på de muligheder og udfordringer, der kan være i udspillet set fra et pårørendeperspektiv, inviterer vi til dialogmøde i Kulturhus Bunkeren, Olof Palmes Allé 11, 8200 Aarhus: tirsdag d. 30. april kl. 16.30-18.00

På mødet præsenterer et panel, hvad de hver især får øje på i ældrereformen. Derefter bliver der mulighed for at stille spørgsmål eller bidrage med egne synspunkter på pårørendeperspektivet i reformudspillet. Alle er velkomne til at deltage. Det kan være, at du er pårørende, selv modtager hjælp fra Sundhed og Omsorg, arbejder på ældreområdet, er politiker eller bare interesseret i temaet. Det er gratis at deltage, og tilmelding foregår via dette link: Tilmelding til Dialogmøde om ældrereformen (office.com)

Du kan også tilmelde dig ved at sende en mail til: cps@mso.aarhus.dk.

Program for dialogmødet

  1. Velkomst ved Center for Pårørendesamarbejde
  2. Hvorfor er pårørendesamarbejdet så vigtigt? Ved rådmand for Sundhed og Omsorg Christian Budde 3. Panelindlæg fra:
  • Pårørende i Danmark ved formand Marie Lenstrup
  • Ældre Sagen Aarhus ved formand Torben Dreier
  • Demenshjørnet ved ergoterapeut Louise Lykke Storgaard
  • Sundhed og Omsorg ved næstformand for Hovedmedarbejderudvalget Britha Lund Sørensen
  1. Åben dialog med spørgsmål og kommentarer fra salen
  2. Afrunding ved Christian Budde og Center for Pårørendesamarbejde

Center for Pårørendesamarbejde (aarhus.dk)